Jäsenyys


CrossFit Korjaamon jäsenyys oikeuttaa treenaamaan niin paljon kuin jaksaa sekä ohjatuilla tunneilla että vapailla harjoitteluajoilla (open gym).


Voidaksesi treenata meillä, tulee sinulla olla käytynä CrossFitin alkeiskurssi. Alkeiskurssi pitää sisällään kaikkien CrossFitin perustekniikoiden opettelun harjoittelun turvallisuuden varmistamiseksi sekä yleisiä asioita koskien harjoittelua salillamme. Jos olet käynyt alkeiskurssin jo aiemmin, voit aloittaa suoraan harjoittelun viikkoaikataulun mukaisesti.

Tarjoamme myös MammaWod -tunteja, jotka on tarkoitettu raskaana oleville ja juuri synnyttäneille äideille. Harjoituksissa huomioidaan raskauden ja synnytyksen aiheuttamat liikerajoitteet. MammaWodit järjestetään tiistaisin klo 10.30, keskiviikkoisin klo 17 sekä sunnuntaisin klo 10.30.
MammaWodille tullessasi sinun ei tarvitse käydä alkeiskurssia, vaan voit hypätä harjoitteluun heti mukaan. MammaWOD tunnille olet tervetullut lapsen kanssa tai ilman. HUOM!! MAMMAWOD-RYHMÄ TOISTAISEKSI TÄYNNÄ. Lisäpaikkoja voi kysellä loppuvuodesta tai seurailla nettisivuja.

Tarjoamme lisäksi henkilökohtaista valmennusta, ravintovalmennusta ja pt-palveluita.
Osaamisalueitamme ovat erityisesti toiminnallinen- ja kehonpainoharjoittelu, sekä painonnosto.
Oli tavoitteesi sitten painonpudotus, kilpaurheilu, muuta lajia tukeva harjoittelu tai vain terveempi elämä ja hyvinvoiva olo, meiltä varmasti löytyy apua. Ole yhteydessä niin mietitään juuri sinulle sopiva ratkaisu.

Myös yritykset ja ryhmät ovat meille tervetulleita.
Vuokraamme myös tilojamme yksityiseen käyttöön.

TILOISSAMME MYÖS  LIIKETERAPIAA JA HIERONTAA

Liiketerapia

Meiltä löytyy myös MyPowerFix liiketerapiapalvelu, jonka avulla voit kehittää kehon heikkoja lenkkejä, ennaltaehkäistä loukkaantumisia sekä parantaa suorituskykyäsi.  Ajanvaraukseen pääset tästä: https://avoinna24.fi/onthespot/reservation?branch_id=f1d91bd0-8827-11ec-abb0-fa163ec26693&product_id=4bd6330c-89a9-11ec-8913-fa163ec26693&user_id=3eb23652-8829-11ec-b10a-fa163ec26693

Hieronta
.

Katso seuraavat alkeiskurssit ja tutustumistunnit:


JÄSENYYSVAIHTOEHDOT:

1) Toistaiseksi voimassa oleva jäsenyys 97€/kk (sis. vapaaharjoittelun ja kaikki ohjatut tunnit, 1kk irtisanomisaika)

2) 12 kk määräaikainen jäsenyys 86€/kk (sis. vapaaharjoittelun ja kaikki ohjatut tunnit)

3) 1kk jäsenyys 107e/kk , irtisanomismahdollisuus kuluvan kuun loppuun.

4)  Vapaaharjoittelujäsenyys 61€/kk (ei sis. ohjattuja tunteja)

5) Mammawod 55e/kk sis treenit ti, ke ja su.

6) Yksityistunti 65e salin asiakkaat, 75e muut

7) Yritys- fysiikka tai muut ryhmät. Pyydä tarjous info@crossfitkorjaamo.com

HALUAN LISÄTIETOJA JÄSENYYSVAIHTOEHDOISTA: