Valmentajat

Heidi, päävalmentaja

CrossFit Level 1 trainer, Ammattivalmentaja (VAT) 

Screenshot 2019-04-17 at 16.37.11.png

”Crossfitin pariin olen ajautunut vuosia sitten etsiskellessäni itselleni uutta harrastusta kun kuntosali ja lenkkeily kyllästytti ja tuntui etten saanut niissä itsestäni mitään irti. Crossfitissä kiehtoi alusta alkaen sen monipuolisuus, ja se että se todella sopii kaikille iästä ja kuntotasosta huolimatta. Olen aiemmalta koulutukseltani sairaanhoitaja, ja sitä kautta jo kiinnostunut ihmisen hyvinvoinnista ja terveydestä.   Crossfittiä olen valmentanut vuodesta 2014 lähtien.
Parasta työssäni on ehdottomasti auttaa ihmisiä oivaltamaan ja onnistumaan, ja eniten tässä työssä palkitsee se kun joku oikein kovasti tekee töitä ja yrittää ja lopulta onnistuu; oli kyse sitten ensimmäisestä kehonpainokyykystä tai vaativasta voimisteluliikkeestä.
Valmentajana olen kannustava ja tarkka. Painotan tekniikkaan ja huomioin jokaisessa suorituksessa yksilön oman tason ja mahdolliset rajoitteet. Rohkaisen myös tarvittaessa, ja tsemppaan aina hieman parempaan suoritukseen.
Tavoitteeni on saada treenaajista turvallisesti ja loukkaantumatta terveempiä, vahvempia ja hyvinvoivempia. ”

Anni, valmentaja

Personal trainer & koulutettu urheiluhieroja.
Coach Anni

”Ikää mulla on 25 vuotta ja valmennuksia olen tehnyt reilu pari vuotta. Vedän joitain lauantain tunteja ja tuurailen välillä tarvittaessa. Nuorempana harrastin akrobatiaa, jonka jälkeen aloin käymään salilla punttailemassa. Muutama vuosi sitten löysin Crossfitin ja sille tielle on jääty. Tykkään tästä treenimuodosta, jossa pyritään kehittämään kehon kaikkia ominaisuuksia ja aina on jotain parannettavaa. Valmentajana olen kannustava ja haluan auttaa jokaista kehittymään ja antamaan kaikkensa treeneissä!”

Miitta, valmentaja

Personal trainer & ravinto-ohjaaja

Coach Miitta”Valmennuskokemusta mulla on noin 7 vuotta. Tästä 3 vuotta olen valmentanut toiminnallista ryhmäliikuntaa, jonka taustalta omaan myös koulutusta. Viimeiset 4 vuotta olen valmentanut crossfitin parissa. Mun tunneilla hiki virtaa ja treenataan kovaa mutta fiksusti. Valmentajana olen siis kannustava, energinen, puhelias, ja harvoin hymy hyytyy, mutta musta löytyy myös melko tiukka puoli, joten lupaan etten päästä sua liian helpolla.”

Reetta, valmentaja

CrossFit Level 1 Trainer

Coach Reetta”Kävin keväällä 2017 CrossFit Level 1 -valmentaja koulutuksen, ja siitä lähtien olen ollut mukana valmennustiimissä. Harrastin joukkuevoimistelua SM-tasolla parikymppiseksi asti. Sen jälkeen löysin CrossFitin, ja laji vei samantien mukanaan. Omat vahvuudet urheilijana ovat ehdottomasti tulleet voimistelu-uran kautta: kehonhallinta ja liikkuvuus. Valmentajana koen tärkeänä keskittyä kehonhallinnan ja liikkuvuuden parantamiseen. Sen lisäksi mun tunneilla on tärkeintä, että porukka treenaa fiksusti ja tietenkin pitää hauskaa!”

Kaisa, valmentaja

Screenshot 2019-04-17 at 16.31.41.png

” Oma liikuntatausta on kulkenut ratsastuksen ja ryhmäliikunnan kautta futiksen pariin ja reilun neljä vuotta sitten tutustuin crossfittiin, mikä on aika tavalla vienyt mukanaan. On ollut huippuhienoa päästä valmentamaan näin mahtavia tyyppejä”

Roosa, valmentaja

Screenshot 2019-04-17 at 16.39.09.png”Valmentamisen lisäksi omiin harrastuksiin kuuluu koripallo. ja myös erilaiset extreme-kilpailuihin on lähellä sydäntä. Mottona mulla onkin ’tehdään tosissaan mutta pilke silmäkulmassa’ .”

Ilkka, valmentaja

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on 71245868_392503081414604_2017188178623987712_n-1.jpg”Olen Korjaamon valmennustiimin tulokas, maaliskuussa 2019 valmentamisen aloittanut ”nuori” mies. Ajauduin toiminnallisen harjoittelun pariin tammikuussa 2016, kun penkki & hauiskääntö -yhdistelmä alkoi kyllästyttää. Crossfitissa parasta on, että vastaavaa kyllästymisen mahdollisuutta ei ole – laji on loputtoman monipuolinen ja kehitettävät asiat eivät lopu koskaan. Valmentajana koen tunneillani tärkeimmäksi asiaksi sen, että treenataan järkevästi ja mahdollisimman hyvällä tekniikalla (eli turvallisesti), hauskanpitoa unohtamatta!”

Henry, valmentaja

Personal Trainer (Active IQ), Crossfit Level 1 Trainer,  Fitness instruction for adolescents (Active IQ)

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on 70249121_388074282091292_2870605675057119232_n-2.jpg

Growing up in England I took part in many sports from a young age. I played a high level of
Cricket and Basketball. This has led me to a career in personal training and Crossfit
coaching. I am also an assistant coach for the Finnish cricket national team, aiding the strength &conditioning coach as well as the head coach. My training aim is to help everyday fitness and movement. I then specialize in training for teenagers and adolescents.