Valmentajat

Heidi, Päävalmentaja / Omistaja

CrossFit Level 2 trainer, Ammattivalmentaja (VAT) 

271845067_292659512748453_3043328736886113425_n

”Crossfitin pariin olen ajautunut vuosia sitten etsiskellessäni itselleni uutta harrastusta kun kuntosali ja lenkkeily kyllästytti ja tuntui etten saanut niissä itsestäni mitään irti. Crossfitissä kiehtoi alusta alkaen sen monipuolisuus, ja se että se todella sopii kaikille iästä ja kuntotasosta huolimatta. Olen aiemmalta koulutukseltani sairaanhoitaja, ja sitä kautta jo kiinnostunut ihmisen hyvinvoinnista ja terveydestä.   Crossfittiä olen valmentanut vuodesta 2014 lähtien.
Parasta työssäni on ehdottomasti auttaa ihmisiä oivaltamaan ja onnistumaan, ja eniten tässä työssä palkitsee se kun joku oikein kovasti tekee töitä ja yrittää ja lopulta onnistuu; oli kyse sitten ensimmäisestä kehonpainokyykystä tai vaativasta voimisteluliikkeestä.
Valmentajana olen kannustava ja tarkka. Painotan tekniikkaan ja huomioin jokaisessa suorituksessa yksilön oman tason ja mahdolliset rajoitteet. Rohkaisen myös tarvittaessa, ja tsemppaan aina hieman parempaan suoritukseen.
Tavoitteeni on saada treenaaja ylittämään itsensä niin fyysisesti kuin henkisestikin, sekä auttaa jokaista kohti sitä omaa tavoitetta olipa se mikä tahansa- samalla kuitenkin hauskaa pitäen”

 

 

 

Anni, Valmentaja

Personal trainer & koulutettu urheiluhieroja, Fysioterapia-opiskelija.
Coach Anni”Olen löytänyt crossfitin 6v sitten ja parasta lajissa on mahdollisuudet kehittyä monella eri osa-alueella. Valmennustyötä olen tehnyt vuodesta 2015 alkaen, mukaan mahtuu crossfit, yksilövalmennukset sekä ryhmäliikunta.  Kannustan kaikkia fiksuun treenaamiseen ja sopivaan kuormitukseen, jotta harjoittelu on progressiivista ja turvallista. Valmentajana haluan auttaa ja kannustaa kaikkia löytämään itselleen parhaan tavan harjoitella. Olen myös tarkka liikkeen laadun ja oikeiden suoritustekniikoiden kanssa. ”
 
 
 
 
 

Miitta, valmentaja

Personal trainer

Coach Miitta

”Valmennuskokemusta mulla on noin 7 vuotta. Tästä 3 vuotta olen valmentanut toiminnallista ryhmäliikuntaa, jonka taustalta omaan myös koulutusta. Viimeiset 4 vuotta olen valmentanut crossfitin parissa. Mun tunneilla hiki virtaa ja treenataan kovaa mutta fiksusti. Valmentajana olen siis kannustava, energinen, puhelias, ja harvoin hymy hyytyy, mutta musta löytyy myös melko tiukka puoli, joten lupaan etten päästä sua liian helpolla.”
Miitta valmentaa MammaWOD-ryhmää 

 

 

Ilkka, valmentaja

Crossfit Level 1 Trainer

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on 71245868_392503081414604_2017188178623987712_n-1.jpg

Ajauduin toiminnallisen harjoittelun pariin tammikuussa 2016, kun penkki & hauiskääntö -yhdistelmä alkoi kyllästyttää. Crossfitissa parasta on, että vastaavaa kyllästymisen mahdollisuutta ei ole – laji on loputtoman monipuolinen ja kehitettävät asiat eivät lopu koskaan. Valmentajana koen tunneillani tärkeimmäksi asiaksi sen, että treenataan järkevästi ja mahdollisimman hyvällä tekniikalla (eli turvallisesti), hauskanpitoa unohtamatta!”

 

 
 
 
 
 
 
 

Ina, Valmentaja 

Painonnoston ohjaajakoulutus taso 1 


”Minulta löytyy monenlaista liikuntaa taustalta, mm. uintia, ratsastusta ja potkunyrkkeilyä. Ensimmäiset 1,5 vuotta Crossfit toimi minulle esteratsastusta tukevana treeninä pari kertaa viikossa. Kuitenkin Crossfitin monipuolisuus, haastavuus ja hauskuus vei minut mennessään ja Crossfitista tulikin ykköslaji minulle. Päivän paras juttu on kun saapuu salille treenaamaan tai ohjaamaan tunteja. Ohjaan tunteja aina laadukas tekeminen edellä, mutta tärkeää on myös, että tunneilla on hauskaa ja tunnelma on rento!”

 
 

Janne, Valmentaja 

CrossFit Level 1 -trainer
”Omistan monipuolisen taustan eri lajeista erilaisten roolien kautta, etenkin kaikki palloilulajit ovat aina olleet lähellä sydäntä. CrossFit taustaa vuodesta 2016, jolloin jäin itse lajiin koukkuun. CrossFitin ohella eniten vapaa-aikaa kuluu salibandyn erotuomaroinnin parissa, golf-kentillä ja padel-halleilla.
 
On kiehtovaa huomata, kuinka paljon tässä lajissa on jo kehittynyt ja samaan aikaan tunnistaa vielä paljon heikkouksia, joita kehittää. Lajin hienous piileekin mielestäni sen monipuolisuudessa.
 
Valmentajana parasta on päästä auttamaan muita eteenpäin ja nähdä muiden kehittyvän. Pidetään homma positiivisena ja treenataan määrätietoisesti kohti uusia saavutuksia! Aina saa tulla juttelemaan, nähdään boksilla!”
 
 

Henrik, Valmentaja 

 

Johanna, Valmentaja + urheiluhieroja 

 

Kalle, Valmentaja