Valmentajat

Pete, päävalmentaja & omistaja

CrossFit Level 1 trainer, CrossFit Mobility Trainer, valmentajan ammattitutkinto, hieroja & personal trainer

Coach Pete

”Urheilutaustani on jalkapallon puolella, missä kiertelin ympäri Suomea pääsarjatasoilla useissa joukkueissa sekä kävin kokeilemassa siipiäni hieman myös ulkomailla. Valmennuskokemusta on niin yksilö- kuin ryhmäpuolelta nyt takana 15 vuotta. Valmentajana pidän huolta siitä, että kovan intensiteetin harjoitusten huumassa muistetaan myös hyvä suoritustekniikka ja kehonhuolto. Nähdään treeneissä!”


Anni, valmentaja

Personal trainer & koulutettu urheiluhieroja.
Coach Anni
”Ikää mulla on 25 vuotta ja valmennuksia olen tehnyt reilu pari vuotta. Vedän lauantain tunteja ja tuurailen välillä tarvittaessa. Nuorempana harrastin akrobatiaa, jonka jälkeen aloin käymään salilla punttailemassa. Muutama vuosi sitten löysin Crossfitin ja sille tielle on jääty. Tykkään tästä treenimuodosta, jossa pyritään kehittämään kehon kaikkia ominaisuuksia ja aina on jotain parannettavaa. Valmentajana olen kannustava ja haluan auttaa jokaista kehittymään ja antamaan kaikkensa treeneissä!”

Jenni, valmentaja

Ammattivalmentaja, urheiluhieroja, Personal Trainer, Painonnosto-ohjaaja taso I (SPNL), ravintovalmentaja, kuntosaliohjaaja & NLP-practitioner

Coach Jenni”Kokeilin Crossfittia ensimmäisen kerran 2013 ja vakituisesti treenin pariin pääsin keväällä 2014 – koukkuun jäin tietenkin. Crossfitin lisäksi muodostelmaluistelu on ehdoton intohimoni. Entisenä SM-tason ”muokkarina” olen tehnyt päätoimisesti töitä liikunta-alalla jo yli 12 vuoden ajan. Mottonani on paremman tekniikan kautta parempiin tuloksiin. Koen valmentajana onnistuneeni silloin, kun valmennettava poistuu treeneistä jotain uutta oppineena. Valmentajana haluan myös tarjota kaikille tasosta ja taustasta riippumatta onnistumisen kokemuksia Crossfit Korjaamolla!”

Miitta, valmentaja

Personal trainer & ravinto-ohjaaja

Coach Miitta”Valmennuskokemusta mulla on noin 7 vuotta. Tästä 3 vuotta olen valmentanut toiminnallista ryhmäliikuntaa, jonka taustalta omaan myös koulutusta. Viimeiset 4 vuotta olen valmentanut crossfitin parissa ja itse lisäksi kisannut lajissa. Mun tunneilla hiki virtaa ja treenataan kovaa mutta fiksusti. Valmentajana olen siis kannustava, energinen, puhelias, ja harvoin hymy hyytyy, mutta musta löytyy myös melko tiukka puoli, joten lupaan etten päästä sua liian helpolla.”

Reetta, valmentaja

CrossFit Level 1 Trainer

Coach Reetta”Kävin keväällä 2017 CrossFit Level 1 -valmentaja koulutuksen, ja siitä lähtien olen ollut mukana valmennustiimissä. Harrastin joukkuevoimistelua SM-tasolla parikymppiseksi asti. Sen jälkeen löysin CrossFitin, ja laji vei samantien mukanaan. Omat vahvuudet urheilijana ovat ehdottomasti tulleet voimistelu-uran kautta: kehonhallinta ja liikkuvuus. Valmentajana koen tärkeänä keskittyä kehonhallinnan ja liikkuvuuden parantamiseen. Sen lisäksi mun tunneilla on tärkeintä, että porukka treenaa fiksusti ja tietenkin pitää hauskaa!”

Salla, valmentaja

Coach Salla”Olen pienestä asti harrastanut lähes kaikkea SM tason pikaluistelusta kahvakuulailuun. Aikuisiällä en ollut löytänyt “sitä oikeaa” lajia ja löysin Crossfitin. Aina voi oppia uutta ja uusia rajoja löytyy rikottavaksi iästä tai kunnosta riippumatta. Mikään ei ole mahdotonta kun tahto onnistua on riittävän voimakas. Valmentamisessa palkitsevinta on se kun onnistuu neuvomalla parantamaan toisen urheilijan liikeratoja ja hyvinvointia. Jokainen voi onnistua unelmissaan hyvän valmentamisen tuloksena, oli unelma sitten käsillä käveleminen tai oman kehonpainon tempaus.”