Valmentajat

Heidi, päävalmentaja

CrossFit Level 1 trainer

Screenshot 2019-04-17 at 16.37.11.png

”Olen aiemmalta ammatiltaan sairaanhoitaja, nykyisin meidän boksin multitäskääjä jolla pysyy kädessä niin imuri kuin vasarakin. Mun lempisanoja ovat luultavasti ”norep” ja ”tehdäänpäs vähän burpeita”. Burpeet on luppoaikaa joten jos WOD:issa on merkittynä burpeita se tarkoittaa että lepoa.. ja meillähän levätään sitten usein. Aina kuitenkin ilon kautta,  ja paitsi jos joku sattuu kaatamaan mankkuämpärin maahan . ”


Anni, valmentaja

Personal trainer & koulutettu urheiluhieroja.
Coach Anni
”Ikää mulla on 25 vuotta ja valmennuksia olen tehnyt reilu pari vuotta. Vedän lauantain tunteja ja tuurailen välillä tarvittaessa. Nuorempana harrastin akrobatiaa, jonka jälkeen aloin käymään salilla punttailemassa. Muutama vuosi sitten löysin Crossfitin ja sille tielle on jääty. Tykkään tästä treenimuodosta, jossa pyritään kehittämään kehon kaikkia ominaisuuksia ja aina on jotain parannettavaa. Valmentajana olen kannustava ja haluan auttaa jokaista kehittymään ja antamaan kaikkensa treeneissä!”

 

Miitta, valmentaja

Personal trainer & ravinto-ohjaaja

Coach Miitta”Valmennuskokemusta mulla on noin 7 vuotta. Tästä 3 vuotta olen valmentanut toiminnallista ryhmäliikuntaa, jonka taustalta omaan myös koulutusta. Viimeiset 4 vuotta olen valmentanut crossfitin parissa ja itse lisäksi kisannut lajissa. Mun tunneilla hiki virtaa ja treenataan kovaa mutta fiksusti. Valmentajana olen siis kannustava, energinen, puhelias, ja harvoin hymy hyytyy, mutta musta löytyy myös melko tiukka puoli, joten lupaan etten päästä sua liian helpolla.”

Reetta, valmentaja

CrossFit Level 1 Trainer

Coach Reetta”Kävin keväällä 2017 CrossFit Level 1 -valmentaja koulutuksen, ja siitä lähtien olen ollut mukana valmennustiimissä. Harrastin joukkuevoimistelua SM-tasolla parikymppiseksi asti. Sen jälkeen löysin CrossFitin, ja laji vei samantien mukanaan. Omat vahvuudet urheilijana ovat ehdottomasti tulleet voimistelu-uran kautta: kehonhallinta ja liikkuvuus. Valmentajana koen tärkeänä keskittyä kehonhallinnan ja liikkuvuuden parantamiseen. Sen lisäksi mun tunneilla on tärkeintä, että porukka treenaa fiksusti ja tietenkin pitää hauskaa!”

Kaisa, valmentaja

Screenshot 2019-04-17 at 16.31.41.png

” Oma liikuntatausta on kulkenut ratsastuksen ja ryhmäliikunnan kautta futiksen pariin ja reilun neljä vuotta sitten tutustuin crossfittiin, mikä on aika tavalla vienyt mukanaan. On ollut huippuhienoa päästä valmentamaan näin mahtavia tyyppejä”

 

 

 

Roosa, valmentaja

Screenshot 2019-04-17 at 16.39.09.png”Valmentamisen lisäksi omiin harrastuksiin kuuluu koripallo. ja myös erilaiset extreme-kilpailuihin on lähellä sydäntä. Mottona mulla onkin ’tehdään tosissaan mutta pilke silmäkulmassa’ .”