Valmentajat

Heidi, päävalmentaja / Omistaja

CrossFit Level 2 trainer, Ammattivalmentaja (VAT) 

Screenshot 2019-04-17 at 16.37.11.png

”Crossfitin pariin olen ajautunut vuosia sitten etsiskellessäni itselleni uutta harrastusta kun kuntosali ja lenkkeily kyllästytti ja tuntui etten saanut niissä itsestäni mitään irti. Crossfitissä kiehtoi alusta alkaen sen monipuolisuus, ja se että se todella sopii kaikille iästä ja kuntotasosta huolimatta. Olen aiemmalta koulutukseltani sairaanhoitaja, ja sitä kautta jo kiinnostunut ihmisen hyvinvoinnista ja terveydestä.   Crossfittiä olen valmentanut vuodesta 2014 lähtien.
Parasta työssäni on ehdottomasti auttaa ihmisiä oivaltamaan ja onnistumaan, ja eniten tässä työssä palkitsee se kun joku oikein kovasti tekee töitä ja yrittää ja lopulta onnistuu; oli kyse sitten ensimmäisestä kehonpainokyykystä tai vaativasta voimisteluliikkeestä.
Valmentajana olen kannustava ja tarkka. Painotan tekniikkaan ja huomioin jokaisessa suorituksessa yksilön oman tason ja mahdolliset rajoitteet. Rohkaisen myös tarvittaessa, ja tsemppaan aina hieman parempaan suoritukseen.
Tavoitteeni on saada treenaajista turvallisesti terveempiä ja vahvempia olipa tavoitteena sitten kunnon kehittäminen, hyvinvointi tai kilpaurheilu. ”

Anni, valmentaja

Personal trainer & koulutettu urheiluhieroja, Fysioterapia-opiskelija.
Coach Anni

Nuorempana harrastin akrobatiaa, jonka jälkeen aloin käymään salilla punttailemassa. Sitten löysin Crossfitin ja sille tielle on jääty. Tykkään tästä treenimuodosta, jossa pyritään kehittämään kehon kaikkia ominaisuuksia ja aina on jotain parannettavaa. Valmentajana olen kannustava ja haluan auttaa jokaista kehittymään ja antamaan kaikkensa treeneissä!
Vedän joitain lauantain tunteja ja tuurailen välillä tarvittaessa.

 

 
 
 

Miitta, valmentaja

Personal trainer

Coach Miitta”Valmennuskokemusta mulla on noin 7 vuotta. Tästä 3 vuotta olen valmentanut toiminnallista ryhmäliikuntaa, jonka taustalta omaan myös koulutusta. Viimeiset 4 vuotta olen valmentanut crossfitin parissa. Mun tunneilla hiki virtaa ja treenataan kovaa mutta fiksusti. Valmentajana olen siis kannustava, energinen, puhelias, ja harvoin hymy hyytyy, mutta musta löytyy myös melko tiukka puoli, joten lupaan etten päästä sua liian helpolla.”

 

 

Ilkka, apuvalmentaja

Crossfit Level 1 Trainer

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on 71245868_392503081414604_2017188178623987712_n-1.jpg”Olen Korjaamon valmennustiimin tulokas, juuri  valmentamisen aloittanut ”nuori” mies. Ajauduin toiminnallisen harjoittelun pariin tammikuussa 2016, kun penkki & hauiskääntö -yhdistelmä alkoi kyllästyttää. Crossfitissa parasta on, että vastaavaa kyllästymisen mahdollisuutta ei ole – laji on loputtoman monipuolinen ja kehitettävät asiat eivät lopu koskaan. Valmentajana koen tunneillani tärkeimmäksi asiaksi sen, että treenataan järkevästi ja mahdollisimman hyvällä tekniikalla (eli turvallisesti), hauskanpitoa unohtamatta!”