Harjoittelu


CrossFit Korjaamon tavoitteena on parantaa harjoittelijoidemme suorituskykyä riippumatta aikaisemmasta kokemustasosta. Salilla vallitse ilmapiiri, mihin on miellyttävä tulla ja missä on mukava jokaisen harjoitella.


CrossFit on Greg Glassmanin luoma monipuolinen kunto-ohjelma, missä harjoittelun perustana ovat toiminnalliset liikkeet. Harjoittelu koostuu mm. voima- kehonpaino- ja taitoharjoittelusta ja ajoittain harjoittelu suoritetaan kovallakin intensiteetillä unohtamatta kuitenkaan harjoittelijan yksilöllisiä lähtökohtia ja turvallisuutta. Kaikki harjoitukset voidaan muokata urheilijan omaan lähtötasoon sopiviksi.

Henkilökohtainen valmennus takaa sen, että CrossFit soveltuu erinomaisesti sekä huippu-urheilijan että tavallisen kuntoilijan voima- ja kunto-ohjelmaksi. Yhteisöllisyys on niin ikään tärkeä osa CrossFit harjoittelua, mikä on olennainen osa lajin suosiota.

CrossFitin tavoitteena on kehittää tasaisesti urheilijan kaikkia kymmentä tärkeää ominaisuutta:

1. Hapenottokyky

2. Lihaskestävyys

3. Maksimivoima

4. Notkeus ja liikkuvuus

5. Räjähtävä voima

6. Nopeus

7. Koordinaatio

8. Ketteryys

9. Tasapaino

10. Liiketarkkuus

CrossFit- harrastuksen tavoite on vahvistaa ja säilyttää toimintakyky läpi elämän jotta jaksaisit mahdollisimman pitkään leikkiä lastenlastesi kanssa tai esimerkiksi nousta tuolilta seisomaan.


CrossFit ® on CrossFit, Inc:n rekisteröimä tavaramerkki.